Tır Kantarı

tir kantari

tır kantarı

Dijital deneyimlere hayat verebilmek, ilk bakışta heyecan uyandıran bir söylem doğru mu? Kesinlikle doğru hızla gelişimine devam eden dijital teknolojiler gelecek yolculuğuna da gelişerek devam ediyor. Siz markanızı ya da mesleğinizi hedef kitlenizle buluşturabilmek istiyorsanız profesyonel destek alabilirsiniz. Online ticaret alanında sizin markanızın da yer alması hedef kitlenizin ayağına gitmeniz demektir. Online olarak bütün marka, model ve iş kollarından hizmet alınabilmektedir. Tır Kantarı bunlardan sadece biridir. 7/24 internet erişimi sağlayabilir hizmet ihtiyacınızı iletebilirsiniz. Uzman ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek tır kantarı tedarikinizi sağlayacaktır.

 

 Tır Kantarı Türleri ve En Kaliteli Tır Kantarları İle Hizmetinizdeyiz 

Tır kantarı, günümüz teknolojisinin en verimli hizmetlerinden biridir. Geçmişte, ağır tonajlı yüklerin hacim ölçümü ve tartımları insanlar için oldukça zorlayıcı olabilmekteydi. Bu duruma en güzel çözüm olarak tır kantarı üretimi getirildi. Sayısız avantajıyla sektöre can suyu olabilen tır kantarı, dijital tartı sistemidir. Tır kantarı türleri, zemin üstü tır kantarı, zemin altı tır kantarı ve yük hücresi olarak hizmete hazırdır. Tır kantarı ihtiyaçlarınızı satın almak, kurmak zorunda kalmadan kiralama sistemiyle de kullanabilirsiniz. Fakat tır kantarı seçiminde firma, ürün özelliği ve güncelliği, hizmet ekibinin mesleki tecrübesi gibi detaylara dikkat edilmelidir.

 

 Zemin Üstü Tır Kantarı Bizden Sorulur 

Zemin üstü tır kantarı, TS- 2 seri olarak tanınmaktadır. TS- 2 seri üretimi tır kantarları, tamamen çelik platform olarak üretilmektedir. Sağlam, taşıyıcı özelliği yüksek, V kirişi özelliğiyle üretilmektedir. Modüler olarak kullanıma sunulan tır kantarı 6 parçadır ve kurulumu kolaydır. Ts-2 serisi olarak bilinen tır kantarlarında boyutlarına göre Load cell yani yük hücresi bulunmaktadır.

 

 Zemin İçi Tır Kantarı Adresi 

Zemin altı tır kantarı olarak tabir edilen tartı sistemi son derece güvenlidir. TS-3 serisi özellikleriyle üretilmektedir. Zemin altı tır kantar sistemi özellikle Endüstri alanlarında kullanılmaktadır. Fabrika girişlerine yerleştirerek hiç kimsenin zahmete girmesine gerek kalmadan tartım işlemi yapılabilmektedir. Yer tutmayan, uzun ömürlü ve hassas tır kantarı kurulumu da kolaydır. Uzmanından kurulum desteği alarak sıfır hata özellikli zemin altı tır kantarı kurabilirsiniz.

 

 Teknoloji Yatırımında Doğru Tercih 

Tır kantarı, teknoloji ürünleri arasında yer almaktadır. Kusursuz tasarımı, yüksek işleviyle dijital devrim olarak adlandırılabilmektedir. Bu konuda en doğru tercih olarak hizmet alabilir, ticari yükselişinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

 Markanız Çalışsın Siz İzleyin 

Markanız, üretim alanınız ne olursa olsun, tır kantarı ihtiyacınız olabilecektir. İş alanınıza tam uyumlu özelliklerle seçiminizi yaparak tır kantarı satın alma, kiralama ve kurulum hizmeti alabilirsiniz. İleri teknoloji ürünü tır kantarı sayesinde siz izleyin markanız çalışsın.

 

 Tırla İçin En İyi Ağırlık Ölçümünü Bırakın Sizler İçin Biz Yapalım 

Zemin içi Tır kantarı yerleştirilebilen bir dijital sistemdir. Bulunduğu yerden geçen tır yükünü hassasiyetle ölçebilmektedir. Tır kantarında kalite güvence demektir. Kullanacağınız tır kantarı mutlaka paslanmaz çelik olarak üretilmiş olmalıdır. Tartım köprüsü olarak da ifade edilebilen tır kantarı, gerçekte de köprü benzeri bir yapıya sahiptir.

 

 Tecrübemizle Tartmak Bizim İşimiz 

Tartı, olarak bilinen kantar türleri arasında tır kantarı da bulunmaktadır. Tır kantarı, nakliye- kargo, kalite kontrol, üretim alanları, fabrikalar ve depolama alanlarında güvenle kullanılmaktadır. Endüstride taşıt kantarı olarak bilinen tartım sisteminde hataya fırsat vermemek için uzmanı tarafından kurulmalıdır.

 

 Tır Kantarı nda Kalite ve Güven 

Tır kantarı kullanım ve kurulumunda kalite ön planda tutulmalıdır. Kalibrasyon özellikleri ve kurulum teknolojisi mutlaka uzman desteği gerektirmektedir. Çelik konstrüksiyonlu olarak üretilmiş, bütün statik hesapları yapılarak kullanıma sunulmuş olmalıdır.

 

Tır Kantarı & İndikatör 

Tır kantarının tartım cihazı olduğu bilinmektedir. Ancak İndikatör merak konusudur. İndikatör, tır kantarında Loadcell yani Yük Hücresine uygulanan ağırlık indükatöre bilgi göndermektedir. Artı yönde gönderilen ağırlık yük hücresinden kaldırıldığında ise indükatör ibresi eksi yönde ilerler. Bu da tır kantarı indükatör ilişiğini ifade etmektedir.

 

Call Now Button